REDARE: - URMEAZA:

DJS

Esti dinamic, spontan cu spirit de echipa? Consideri ca ai talent, ca ai voce si ca meriti sa faci parte din echipa Radio Gs Romania?

Echipa noastra cauta fete si baieti pentru postul de moderator radio (deejay) daca vrei sa te alaturi noua si ai mai facut asa ceva crezi ca esti talentat ai o voce placuta te asteptam sa ne contacte-zi. Poti trimite un demmo si o adresa de contact personala la adresa noastra de email contact@radiogs.ro

Cerinte minime:
– o conexiune buna internet
– voce placuta, imaginatie bogata pentru improvizatii in direct, citire cursiva
– varsta minima de 18 ani
– microfon (de preferinta un microfon profesional sau cel putin un microfon care sa reproduca vocea initiala si fara sa produca „brum” sau „fasait”)
– timp liber suficient pentru activitatea respectiva

Constitue avantaj:
– bun cunoscator al urmatoarelor programe: Sam Broadcaster, Team Viewer , Servere Shoutcast
– experienta la un alt post de radio sau ca si MC/Animator la un club/discoteca sau companie de organizare evenimente/spectacole private.
– Daca consideri ca esti ideal pentru aceasta activitate,trimite un mail care sa contina datele tale la adresa de e-mail: contact@radiogs.ro
Important:
– Nu uitati sa completati e-mailul real pentru a va putea contacta inapoi, si cat mai multe detalii despre tine ( zona in care locuiesti, fosturile posturi de radio, intervalul de timp pentru care ai fi disponibil pentru emisiune etc. )
– Cu cat descrierea va fi mai bine intocmita cu atat veti avea mai multe sanse in a va lua in calcul pentru postul de dj.
– Dupa trimiterea formularului de contact veti fi contactat